2011. november 28., hétfő

Főemlőstan

Alapjáratom szent meggyőződésem, hogy megfelelő (mintegy két hónapos tréning után) egy emberszabású majom, mondjuk egy gorilla  is el tudná végezni a munkámat. (Az űrhajózás hajnalán komolyan felmerült, hogy a NASA egy csimpánzt küld fel első asztronautaként, és a majom tökéletesen kiképezhető volt - az űrhajózást némileg bonyolultabbnak látom, mint a saját feladatköröm.)

Ilyenkor, leadás közeledtével elfog a pesszimizmus, és már egyszerű óvilági majmot, például egy makákót is alkalmasnak gondolok a feladatra.

Az viszont tuti, hogy azt, amit lassan két éve folyamatosan szajkózok (határidők betartása, munkatársak értesítése, alapvető etikai normák figyelembe vétele), még a Madagaszkár-filmekből ismert félmajom, Julien király, a nem éppen fényes értelmi képességeiről nevezetes gyűrűsfarkú maki is képes lett volna ennyi idő alatt megtanulni.

3 megjegyzés:

  1. Csak azért nem röhögök nagyon, mert érintettnek érzem magam :D vajon hol lehet gyűrűsfarkú makikat bérelni?????

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nem lehet gyűrűsfarkú makikat bérelni, a világegyetem titkos zugából előtódulva próbálják átvenni a világuralmat. És csak Julien király közülük a szórakoztató figura sajnos.

    VálaszTörlés