2010. március 10., szerda

Füles kérdések

Megvolt a hallásvizsgálat, és igen, a gye(m)ek nem hall rendesen, még ha nem is olyan süket, mint az ágyú. A mély hangokkal van főleg gond, amikor odatartottam a fejéhez azt a vackot, amiből a hangok jöttek (a buksijára nem tudtuk rátenni a fülest, annyira szűk volt), az ujjaimmal előbb éreztem a rezgést-lüktetést, mint ahogy meghallotta volna. A doktornő szerint nem vészes ez, de ha vmi hurutot benyal, akkor már rögtön az lesz, és ők, fül-orr-gégészek "nem szeretik így hagyni a dolgokat", és javasolja az orrmandula eltávolítását.
Alapvetően már mi is hajlunk a dologra, a műtét után egy napot kell ottmaradni, nem jár fájdalommal (állítólag), és utána egy hétig nem lehet közösségbe menni. Ha bejön a náthamentes időszak, összeszedjük magunkat, és durr bele, a jövő telet már kevesebb kórsággal szeretném átvészelni, bár nincsenek illúzióim - akkor majd Borin lesz a sor, addigra csak lekattan az anyatejről.

1 megjegyzés:

  1. épp kérdezni akartam.... és hajrá! az altatás előtti és utáni rész húzós a gyereknek és az anyukának, de alapvetően tényleg nem vészes.

    VálaszTörlés