2011. július 1., péntek

Menetrend

Az elmúlt pár évben nem emlékszem olyanra, hogy időben megtartották volna a Balaton-átúszást. Ezért aztán tavaly (amikor egyáltalán nem tartották meg), úgy döntöttek, előrehozzák egy hónappal, azaz az eredetileg kitűzött dátum szerint holnap lett volna a napja. Nos, az utókor kedvéért jegyzem meg, hogy reggel 14 fokot mutatott a hőmérő, és a szélben több cserepem feldőlt, a szélforgó feje ki tudja, hova repült, a legnagyobb naprafogóm szára pedig derékben eltört. Balaton-átúszás tehát nincs, ami az én szempontomból nem is baj, mert ez Cs. utazása miatt amúgy is kimaradt volna.

De.

A következő alkalom július 24. Azaz, HA a festő meg a kőműves időben végez B-n, és HA anyu (a kérésem szerint)  Balatonon vigyáz a gyerekekre, amíg nem leszünk itthon, és HA akkor jó lesz idő,

AKKOR

július 23-án pénteken összerakom a gyerekek cuccát, lemegyünk Balatonra, másnap átúszok, aztán feljövünk, vasárnap nagyot alszunk, délután elutazunk, megnézzük a tengert alulról kicsit, aztán csatlakozom a balatonozós bagázshoz (és közben csak olyanokkal kell foglalkoznom, mint az őszi kiállítás szövegei meg az elkerülhetetlen előredolgozás).

Jó terv szerintem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése