2015. december 22., kedd

Az élet csupa meglepetés

...legalábbis a Sparban szemmel láthatóan mindenkit váratlanul ér, hogy itt a karácsony, amikor esznek-isznak az emberek, és emiatt a szokottnál többet is vásárolnak. De a Sparban ez nyilván meghökkentő fejlemény, különben nem fordulhatna elő, hogy tejszínből a zacskós mind elfogyott, valamint a dobozosokból is az összes akciós, a lisztes és a cukros sorok kifosztva, és szemmel láthatóan fel sem lesz töltve még az idén.

... a munkahelyi feljebbvalómat ugyancsak meglepetésként érte, hogy itt a karácsony, és az emberek kiveszik a szabadságukat (már csak azért is, mert a HR kért-könyörgött-fenyegetett e tárgyban), mert ilyenkor az ember otthon akar lenni a családjával bejglit enni meg fenyőillatot szagolni. Így érhette meglepetésként, hogy mindenki kivette a maradék szabadságát, beleértve az egyik kisgyerekes kollégát is, és ezen úgy felbőszült, hogy nyílt levélben tájékoztatta, nem óhajt vele tovább együtt dolgozni - bizarr ezt olvasni a sok merry christmas meg happy holidays között.

...és persze jómagam kis családommal is álomvilágban élek, azt gondolván, hogy a fogyasztói társadalomban nem olyan nagy dolog egy zuhanykabin megvásárlása, mert bizony az, és aranyvasárnap megáll a szerelvényboltokban az élet, és csak január negyedikén indul csikorogva újra, addig nix kabin, nix zuhany - de szerencsére a folt sem terjeszkedik tovább (mert a kádat használjuk).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése