2012. március 9., péntek

Elismernek

Mindazok dacára, amit összesopánkodtam a munkatársaimról, nem mondhatnám, hogy nincsenek jó véleménnyel a képességeimről és a tudásomról.

Mert mi mással is magyarázhatnám, hogy tegnap kaptam egy levelet, benne egy mintegy tízelemes, egyszavas felsorolással (ilyenek voltak benne, mint bioóra), hogy a választás az enyém, ezek közül arról hozok össze egy egyoldalas anyagot, amiről akarok. És még háttéranyagot is kapok, ha kérek. Két-két sor szöveget.

8 megjegyzés:

  1. Várjál, elolvasom mégegyszer, hátha rájövök, hogy panaszkodsz, vagy dicsekszel.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából sopánkodom, mert úgy érzem magam, mintha kapnék két szem csigatésztát, hogy főzzek belőle húslevest, csak épp nincs hozzá se hús, se zöldség, se lé. Az meg magában kevés, hogy meg tudnám csinálni elvileg, mert hozzávalók nélkül nem megy az senki emberfiának.

      Törlés
    2. Ismered a Kőlevest, ugye? :)

      Törlés
  2. Láthatnánk a többi szót is? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak párat idézek: triopsz-tojás, vidám kémia, kémiai kísérletek, planetárium.

      Törlés
  3. Gondolom, épp ezek a szavak maradnak ki a következő számból (? - ha jól értem, folyóiratról van szó) A vidám kémia és kémiai kísérletek címszóra Á. biztosan vevő lenne :)

    VálaszTörlés
  4. Iiiigen, egy gyerekeknek szóló tudományos ismeretterjesztő folyóiratról, és én is vevő lennék a vidám kémiai kísérletekre, ha nem nekem kellene (a jelen felállás szerint) kitalálnom, a konyhaasztalon kiviteleznem, megfelelő minőségben lefotóz(tat)nom - bár az itthoni erőforrásokat tekintve ez a legkönnyebben kivitelezhető, de pszt, ezt titkolom a munkahelyem előtt -, úgy, hogy (ezt pironkodva vallom be), egyszer még kettesem is volt kémiából...

    (Egyetlenegyszer csináltam ilyesmit, kristályokat növesztettem keserűsóból, és minden, de minden létező felület tele volt különböző telítettségű oldatokkal, és egy egész este tartott a fotózás, melynek során a különböző konyhai eszközöket kreatívan használtuk fel stúdiókellékekként - lásd derítés inoxfedővel -, és akkor megfogadtam, hogy soha, de soha többet nem csinálok ilyet.

    VálaszTörlés
  5. Dehogynem, biztosan kérik majd a gyerekek :) nálunk nagyon bírják az ilyesmit - A. vegyésznek készült eredetileg, ő az elméletben van nagyon otthon, én meg a konyhában ismerem ki magam, úgyhogy szoktunk kísérletezni - igaz, publikálásra alkalmas fotókat nem szoktunk közben készíteni.

    VálaszTörlés