2019. november 13., szerda

A Hoth bolygón - folyt

Annyira bepörögtem azon, hogy /majdnem lekéstem/teljesen lekéstem a nyílt napokat és óralátogatásokat, hogy olyan iskolába is regisztráltam és bejelentkeztem óralátogatásra, ahová M. nem is akar menni.

2 megjegyzés:

  1. Én "hajnali" 7kor (a honlapon kiírt 8 helyett hamarabb indult a regisztráció...de élelmes voltam) regisztáltam ügyesen a kb 2 héttel későbbi időpontra, a gyerek által kiválasztott osztályba és az áhított kémia órára, kikértem időben az oszt.főnöktől,sőt egy órával hamarabb, hogy tuti odaérjünk, emiatt átvariáltam (összecsaptam) a munkámat, megebédeltettem a 8.ost, hogy szuper kondiban :)) menjen élete első nyílt órájára. Odaértünk, kellemes nyugodt tempóban elcaplattunk A gimihez....majd a folyosón a gyanús csend hatására egyszercsak bevillant: nem lehet, hogy vmi nem oké?? Rámentem gyorsan a honlapra...ebben a suliban más a csengetési rend, hamarabb kezdődnek és végződnek az órák...!!! Paff. Ittunk a gyerkőccel egy jó kávét (én), sütiztünk (ő) a sulis büfében. Cuki volt, azt mondja: nem is baj, Anya, képzeld csak, ha késve, váratlanul benyitok és emiatt a tanár véletlenül felrobbantja a kémialabort!

    VálaszTörlés
  2. Ooo, de kis ravaszak voltak a regisztráció korábbi megnyitásával! Szerintem két iskolában is ilyesmi történhetett, mert máskülönben 3 perc alatt fogytak el a helyek.

    VálaszTörlés