2017. június 14., szerda

Téma lezárva

Évekig tartó kínlódás, vekengés után végül elmentem még tél végén orvoshoz, és nemrég jutottam el addig, hogy kiértékelje a laborleleteimet. És azt írta, hogy minden eredményem rendben van, az egyik is csak egy kicsit lépi át a határértéket, de olyan kis mértékben, hogy szerinte ez sem gáz.

Ami egyrészt persze rém megnyugtató, mert minden rendben van, igaz?
Másrészt meg nem megnyugtató egyáltalán, mert akkor mi okozza az évek óta tartó panaszaimat? Meg a rám kövesedett túlsúlyt - ami vélhetőleg összefüggésben van az előbbi - megnevezni nem óhajtott - problémámmal?

Aztán úgy döntöttem, hogy márpedig meg fogok nyugodni. A túlsúlyt meg valószínűleg az a drámai dolog okozza, hogy többet eszem, mint kellene, és nem mozgok eleget, nincs itt semmi látnivaló, kérem továbbhaladni. Hát ha így, akkor így, megpróbálkozom a régi hagyományos módszerekkel, hátha az megoldja az eü problémáimat is.

Dum spiro, spero  - másként nem tehetek, hogy egy mondatba hozzam össze Cicerót és Luther Mártont.

4 megjegyzés:

  1. Szia! A háziorvossal konzultáltál,vagy egy szakértővel? Nem kötekedni akarok, de most velem is ez történt: Már egy éve járok a háziorvoshoz..torokfájás és egyéb folyton visszatérő tünetekkel..szedjek cataflamot, volt mindig a reakció. Elmentem végül specialistához...3 hét múlva műt. Ennyi :-)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szakorvosnál voltam, és köszönöm, hogy írtál, átértékeltem a dolgot. Remélem, minden rendben lesz veled, és a műtét megoldja a problémád!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, úgy legyen :-). Remélem neked is sikerül találni valami megnyugtatóbb megoldást/magyarázatot, és le tudod zárni az ügyet.

    VálaszTörlés