2016. november 30., szerda

Ártatlan ebédnek indult

Szia, nem zavarok, ha én is bejövök ebédelni? Köszi szépen. És minden oké? Tényleg? Tényleg jól vagy? Nem vagy depressziós? Hogyhogy nem? Hát november van! Aha, szóval neked az a megoldás, ha eleget vagy a szabadban, Érdekes.
És mit szólsz Trumphoz? És mint férfi? Nem vonz? Pedig gazdag ember is, meg hatalom is van a kezében... A nők ezeket a tulajdonságokat vonzónak találják, nem? Nem mennél férjhez hozzá? És ha egyedül lennétek egy lakatlan szigeten? Ha ő lenne az egyetlen férfi a Földön? Még akHákor se? Na és Lagzi Lajcsihoz? Mit nevetsz? Hozzá se? Egyikhez sem? Itt van két gazdag ember és nem kéne? Pedig látod, milyen érdekes, mindkettőnek milyen szép felesége van... Igen, tényleg nagyon szép volt, amikor hozzáment. Szóval egyik sem... Érdekes, a lányok, tudod, a kolléganőim is ezt mondták, hogy egyik sem érdekelné őket, taszítónak találják mindegyiket. Na várj, mondok egy harmadikat... Rózsa Gyuri! Hogy abszurd? Hogy egy bikfic? Igen, neki is nagyon szép volt a felesége. Na, vele biztos nagyon vicces lenne az élet. Igaz, a kávézókban néha a belecsíp a pincérlányok fenekébe... Hogy ez probléma? Hát nem kell tudnod róla, ha te vagy a felesége, és kész, akkor nem lesz probléma. 
Már mész? Akkor egészségedre, és további szép napot!

3 megjegyzés:

  1. Mit csinálna az ember a sok pénzével egy lakatlan szigeten??? Kit érdekel akkor, hogy Trump-nak mennyi pénze van? Amúgy a nője szerintem kifejezetten csúnya.

    (remélem, megtalálod a fülbevalódat! Én nemrég vesztettem el egy medált így, átérzem a dolgot)

    VálaszTörlés
  2. Jé, ilyen összefüggésben nem is gondoltam Trumpra (mit csinálna azzal a rengeteg pénzével a lakatlan szigeten).
    A fülbevaló megtalálásában nagyon bízom, a te medálodra semmi esély már?

    VálaszTörlés
  3. Az valszeg fölporszívóztatott :((((

    VálaszTörlés