2012. július 27., péntek

kor

Ma felbicikliztem a boltba citromért és szappanért, és mindenki, akinek illedelmesen biccentettem út közben, lesziázott válaszul. Talán mégsem nézek ki 38 évesnek.

4 megjegyzés:

  1. Hét még ha egy-egy harsány Csókolom-ot is elengedtél volna! :D

    VálaszTörlés
  2. a nyaralásunk egyik rejtett momentumaként azt álmodtam, hogy egy hatalmas buli során megismerkedtem veled, továbbá álmomban az is kiderült, hogy A. osztálytársa voltál, és álmomban sem néztél ki 38 évesnek

    VálaszTörlés
  3. blemoon: Az az igazság, hogy szoktam csókolommal köszönni, de nem e célból :D

    martine: emlékeim szerint A. nagynevű iskolába járt, vegyésznek készült és angolul is tudja (mert az iskolában tanulta?) a porzó, bibe stb. varázsigéket. Én sajnos az iskolában soha nem tanultam angolul, nem volt A. keresztnevű osztálytársam a gimiben, és azt hiszem, senki sem készült vegyésznek. (de lettek sokan orvosok és kutatók.) De ezek szerint A. 38 éves?

    VálaszTörlés
  4. jaj, én sem gondoltam, hogy minden ízében megálmodtam a múltat s jövendőt :) (noha ez épp egy jól sikerült álom volt, többi álmaim ismeretében isten mentsen tőle mindenkit) Álmomban (nagyon praktikusan, hogy ne tévedhessek túl nagyot) kétféleképp is kinéztél, volt egy hullámos barna hajú, kissé szertelenebb éned és egy decens kontyba fésült szőke, majdnem kosztümös éned is - mindkettő nagyon rokonszenves volt (szikrázóan okos, intelligens, művelt, ésatöbbi) és mindkettőről pontosan tudtam, hogy te vagy :))) amúgy pedig nagyon jól emlékszel és igen.

    VálaszTörlés