2013. december 22., vasárnap

A mókus télen

A mókus friss, energikus, szimte megittasult a reá szakadt két nap szabadságtól (amelynek második napján az óvoda is szünnapot tart, halleluja). Elhatározza hát - mókus, nem az óvoda -, hogy leszedi és kimossa a függönyt, és kipakolja, kitakarítja a rejtett zugokat, félreeső polcokat. Nagy elhatározással rugaszkodik a feladatnak. És félóra múlva báván áll a félreeső polcról előkerült, két évvel ezelőtt eldugott karácsonyi ajándékokkal a kezében: egy szövőkerettel és egy meseregénnyel.

3 megjegyzés:

  1. Hát, ilyesmiket én is rendszeresen találok. Volt, hogy még oda lehetett adni, de volt olyan is, hogy már aktualitását vesztette. Te mit kezdesz velük?

    VálaszTörlés
  2. Azért kell nagytakarítást tartani minden ünnep előtt, hogy ezek elő tudjanak kerülni. Vagy fel kell írni, hogy mit hova dugdos el az ember. Ez kiváltja a nagytakarítást.

    VálaszTörlés
  3. Öööö, hát most szembesültem vele, hogy a nagy ajándékcsomagolási rohamban mindkettő kimaradt, szóval várniuk kell még egy kicsit... a szövőkeretet Bori megkapja januárban, a meseregény megint hátramarad.

    VálaszTörlés