2011. január 12., szerda

Szőranya

vagyok most nagyjából negyedik napja, ma már csak szerencsére félállásban, remélem, a tapasztalat igazolja a jó T. doktor szavait, miszerint "ez eltart szerda-csütörtökig", és akkor holnapra legkésőbb vége, mert egyrészt szegény Bori nincs el nappal másképp, csak ha az ölemben ül, és néz valamit, szerencsés esetben könyvet, kevésbé szerencsés esetben dvd-t vagy egyéb mesefilmet, máskülönben sír, rí, panaszkodik keservesen, néha köhög, és hogy fokozzam a hangulatot, időnként még az orrát is kiszívom szerencsétlennek.

Cserébe persze nem alszik rendesen éjjel, legalább négyszer-ötször ébred, köhög, de az fáj, inna rá, de attól megint fáj a torka, és a végén sírás lesz belőle. Hab a tortán, hogy úgy láttam, jönnek a hátsó rágófogai is. Mert időzíteni tudni kell.

Ezáltal homokszem került a gépezetbe, nincs Marcinak úszás a héten, és nincs nevtan sem, mert Borit nem tudom hagyni másra, itthonról nem viszem ki, a nagymamák közül ki ezért, ki azért nem bevethető (de usziba egyébként sem küldeném őket, az nem nekik való), a papa több ezer kilométerre teniszezik, a nagybácsik-nagynénik dolgoznak. Mondjuk Marcin nem látom, hogy bánná a programváltozást :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése