2014. június 2., hétfő

Ennyit a szakmai ambícióimról


- Lehet, hogy nem én vagyok a legjobb intézményi kommunikátor - osztottam meg Cs-vel a hirtelen támadt mély meggyőződést, kezemben a mentás eperlekváros kiskanállal -, de tuti az egész intézményben senki nem főz jobb lekvárokat.

2 megjegyzés:

  1. brühühü-brühühü :(

    én kénytelen leszek szakmai ambícióba ölni afeletti fájdalmamat, hogy az (általam mentelevél helyett vérrel-verítékkel) eltett eperlekvárokból sosem ehetek, mert mostanában ha csak rágondolok is egy szem eperre, tetőtől talpig bárányhimlős leszek :((((

    egyébként meg nem tudom, melyek a jó intézményi kommunikátor pontos ismérvei, de téged nem tudlak hátrébb képzelni az élbolynál, plusz még ugye a mentás eperlekvár - szóval, húzd ki magad bátran :)

    VálaszTörlés
  2. De miért a pöttyök? Keresztallergia? Eperhimlő? Lekvárkiütés? Dzsemcsömör?

    Pirulva vallom be, hogy a jó intézményi kommunikátornak csak egyetlenegy alapvető tulajdonságával vagyok tisztában, jelesül, hogy az illető gondolatolvasói képességekkel rendelkezik. (Tapasztalataim ezt mutatják.) Így bár nagyon jólesik, amit írtál, attól tartok, nem rólam fogják a nevezett hivatás képviselőjének szobrát megmintázni, hacsak nem képzel mellé a művész egy lekvárosüveget. :)

    VálaszTörlés