2014. május 12., hétfő

Úgy tűnik, mégiscsak elszúrtam valamit

Legalábbis erre utal, hogy az a kutatási terület, ami iránt hivatalból a leginkább kellene érdeklődöm, és ami a legközelebb esik pl. a szakdolgozatom témájához (Historia litterariák Magyarországon a 18. században, illetve az első magyarországi irodalomtörténet) csak görcsös ásítást tud kiváltani belőlem, viszont lelkesen olvasgatok a muslicában modellezett autofág folyamatokról.

2 megjegyzés:

  1. Ó, dehogy! Csak más irányba fejlődsz :)

    A. a múltkoriban beleolvasott és alig értette saját egykori szakdolgozatát. Én értem még a sajátjaimat (valószínűleg csak azért, mert én nem a statisztikus fizika egy apróbb ágából írtam) - de igencsak rá tudok csodálkozni egy-egy mondatra (pro és kontra is, mert az okosság mellett van benne bőven marhaság is)

    VálaszTörlés
  2. Elég más irányba :) De ha ma lennék gimnazista (amikor sokat tépelődtem mi is legyen énbelőlem), összeszorított foggal tanulnám a kémiát, és bölcsész helyett lennék inkább biológus, ökológus mondjuk, és tanulmányoznám a tengerimadár.populációkban megjelenő viselkedésmintázatokat vagy az urbanizáció hatásait a verebekre vagy a méhpusztulás ökológiai és gazdasági következményeit.. vagy ilyeneket.

    VálaszTörlés