2016. március 24., csütörtök

az élet csupa meglepetés III.

Tegnap nekiálltam túrni az iskola talált tárgyas ládájában, ugyanis a minap Marci szemrehányást tett, hogy nem száradt meg az _egyetlen_ kosárgatyája. Hiába mondtam neki, hogy az egyetlenből hármat vettünk valaha, de kettőnek nincs nyoma itthon valóban - hát gondoltam, utánajárok inkább magam, mert ha Marcira bízom, mire megtalálja, ki is növi, És akkor megkeresem az elbitangolt fehér tornapólókat is.

Szóval tegnap túrni kezdtem a ládában, de nem lettek meg a kosárgatyák, nem lettek meg a tornapólók, nem lett meg a hiányzó fél pár gyönyörű edzőcipő sem - viszont legnagyobb megrökönyödésemre megtaláltam Bori lakkcipőit és komplett ünneplőfelszerelését, még a kokárda is ott díszelgett a fehér blúzon.

3 megjegyzés:

  1. hú, akkor nagyban nyomják mindketten :O

    biztatásként mondom, hogy az utóbbi egy évben Á. (tudtommal) nem hagyott el semmi értékeset (nyolcadikban még egy körzőt sem, ha jól tudom)

    VálaszTörlés
  2. Én már csak arra lennék kíváncsi, Bori miben ment haza a kokárdás napon? :D

    VálaszTörlés
  3. Bori visszaöltözött farmernadrágba az ünnepély után, úgy jött haza. Sajnos a pólók és a gatyák hollétéről azóta sem tudni, a fél pár edzőcipő a kosárcsarnokból került elő. :(

    VálaszTörlés