2013. november 19., kedd

Az élet a legnagyobb forgatókönyvíró

Amikor csütörtök este Borinak fájdalomcsillapítót kellett adnom, hogy el tudjon aludni a fülfájástól, még nem sejtettem, hogy hétfôn mégis Marcinál diagnosztizál a doktornô egyszerre középfül- és tüszôs mandulagyulladást. Borinak szerencsére kutya baja.

2 megjegyzés:

  1. Gyógyulást Marcinak és további egészséget Borinak :)

    Interpretálhattad volna a történést úgy is, hogy "Az isteni képességekkel megáldott kislány képes átvenni bátyja fájdalmát! A kislány megmentette testvérét azzal, hogy már a tünetek jelentkezése előtt felhívta édesanyja figyelmét a közelgő betegségre, így megelőzte a komolyabb bajt" - így simán bekerülhettetek volna egy újságba.

    VálaszTörlés
  2. Ajjajaj, munkaidőm jelentős részében interpretálok, távlatokba helyezek, valaminek a jelentőségét kiemelem (írhattam volna azt is, hogy hangsúlyozom/hangoztatom, de a főnökeim nem értenek egyet abban, melyik ige mit jelent, ezért inkább nem használom egyiket sem), fontosságára rámutatok, társadalmi hasznosulására felhívom a figyelmet, nemzetközi összefüggésbe helyezem - igazából eszembe sem jutott, hogy egy középfülgyulladás kapcsán is megtehetem ugyanezt :)

    VálaszTörlés